Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
99

Ευκαιρίες για άνεργους νέους, ηλικίας 18-24 ετών

< 2 λεπτά
31.03.16 • 10:49
#Tags:

Η Ενωση Εμπόρων Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορχομενού με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι ξεκίνησαν οι διαδικασίες του νέου προγράμματος για την απασχόληση ΕΕΒ Ορχομενούτο οποίο απευθύνεται σε άνεργους νέους ηλικίας 18-24 ετών «Ευκαιρίες κατάρτισης και πιστοποίησης για άνεργους νέους, ηλικίας 18-24 ετών, σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα σε κλάδους αιχμής της ελληνικής οικονομίας» στο οποίο μετέχει και η ΕΣΕΕ για 4.000 καταρτιζόμενους στον κλάδο του λιανικού εμπορίου.


Το πρόγραμμα, απευθύνεται σε αποφοίτους Δευτεροβάθμιας και  Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και σε απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ.


Μπορούν να συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς του Λιανικού και του Διεθνούς Εμπορίου, σε νέες Τεχνολογίες Πληροφοριών και επικοινωνιών.

Οι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ άνεργοι θα μπορούν να καταθέσουν μόνο ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής, ανάλογα με την ειδικότητά τους, στην ειδικά EEBOδιαμορφωμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα www.esee-emporio.gr

H υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων για τους δυνητικά ωφελούμενους
άρχισε στις 16 Φεβρουαρίου και λήγει στις 08 Μαΐου 2016 και ώρα 24.00.

Το πρόγραμμα είναι πρωτοποριακό και με τον ανασχεδιασμό του προγράμματος οι ωφελούμενοι θα λαμβάνουν 1.471 ευρώ.

Όλοι μας, ΕΣΕΕ, Ομοσπονδίες και Εμπορικοί Σύλλογοι όλης της Χώρας έχουμε σοβαρό ρόλο και υποχρέωση να εξαντληθεί η συμμετοχή στη διαδικασία και να στεφθεί με επιτυχία η προσπάθεια απασχόλησης των 4.000 εξειδικευμένων νέων στο κλάδο του εμπορίου.

Αίτηση υπαγωγής στο πρόγραμμα μπορούν να υποβάλλουν οι άνεργοι από 18 έως 24 ετών και οι επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου που θα προσλάβουν προσωπικό από τους ωφελούμενους του προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα της ΕΕΕΒΟ
2261035096 (11 π.μ. έως 3 μ.μ.) και 6986537029 Ιωάννα Παναγιωτίδη του Μάριου.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle