Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
382

Ευχές από την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

< 2 λεπτά
31.12.14 • 20:48
#Tags:

Ευχές από την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη 

Ρεσιτάλ ερμηνείας δίνει φέτος η Καραμπέτη στο Εθνικό Θέατρο - σκηνή Κατίνα Παξινού – στο έργο του Ράινερ Βέρνερ Φασπίντερ (1945-1982) τα πικρά δάκρυα της Πέτρα Φον Καντ.
ΚαραμπέτηΟ Φασμπίντερ ανατέμνει τις σχέσεις εξουσίας που διαμορφώνονται μεταξύ ερωτικών συντρόφων, το πώς αυτές επιβάλλονται και διατηρούνται, στηριζόμενες σε ένα είδος «συναλλαγής» και το πώς ύστερα ανατρέπονται ή αντιστρέφονται.
Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του Εθνικού Θεάτρου, η εξαίρετη ερμηνεύτρια Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, φίλη του www.asopichos.gr εύχεται σε όλους τους αναγνώστες-επισκέπτες της ιστοσελίδας μας να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία.
Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ερμηνεύει την Πέτρα Φον Καντ και μαζί της παίζουν η Παρθενόπη Μπουζούρη, η Αντζελα Μπρούσκου η οποία είναι η σκηνοθέτις της παράστασης έχοντας ταυτόχρονα και την ενδυματολογική επιμέλεια, η Γιούλικα Σκαφιδά, η Κωνστατίνα Αγγελοπούλου και η Ρίκα Διαλυνά.
Τη μετάφραση έχει κάνει ο Γιώργος Δεπάστας, τα σκηνικά ο Σταύρος Λίτινας, μουσική σύνθεση Nalyssa Green, φωτισμός Νίκος Βλασόπουλος ενώ βοηθός σκηνοθέτη είναι η Χριστίνα Παπαδοπούλου.
Καραμπέτη 1Συνεργάτης του asopichou συνάντησε την κα Καραμπέτη η οποία εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την αποδοχή που επιφυλάσσει στη παράσταση, στο πρόσωπό της και σε όλους τους συντελεστές ενώ ευχήθηκε το 2015 να είναι μια καλή και δημιουργική χρονιά για όλους, έστειλε αυτόγραφο και φωτογραφίες της παράστασης στον διευθυντή και φίλο της του asopichos.gr

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle