Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
59

Ευχές από τον Δήμαρχο Αλιάρτου – Θεσπιέων για την έναρξη του σχολικού έτους

< 1 λεπτό
10.09.19 • 20:20
#Tags:

Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου σχολικού έτους, ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων κος Ντασιώτης Γεώργιος και το Δημοτικό Συμβούλιο, εύχονται σε όλη τη σχολική κοινότητα (μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς), υγεία και καλή πρόοδο.
Ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, παραδίδει όλες τις σχολικές μονάδες σε άριστη κατάσταση τόσο από πλευράς υποδομών, όσο και καθαριότητας και ασφάλειας.
Σε άριστη συνεργασία με τους Διευθυντές και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων όλες οι σχολικές μονάδες είναι έτοιμες να υποδεχτούν τους μαθητές.
Επιπροσθέτως ενημερώνουμε ότι έγινε απολύμανση σε όλα τα κτίρια, ενώ ολοκληρώθηκαν όλες οι παρεμβάσεις σε αύλειους χώρους και κτιριακές εγκαταστάσεις.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle