Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
85

Ευχαριστίες του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς για τη "Λευκή Νύχτα"

< 2 λεπτά
02.11.17 • 15:40
#Tags:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς εκφράζει με ανακοίνωσή του ένα μεγάλο Ευχαριστώ για τη μαγική γιορτή, όπως χαρακτηρίζει, τη Λευκή Νύχτα.

Φίλες και Φίλοι,

Λίγες μέρες μετά την πραγματοποίηση της θεσμικής πλέον γιορτής του Λιβαδείτικου εμπορίου στην πόλη μας και είναι δύσκολο να καταφέρουμε να μεταφέρουμε σε χαρτί την ατμόσφαιρα, την εορταστική διάθεση και τα χαμόγελα των μικρών και των μεγάλων.

Λίγες εικόνες που ήδη έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ισοδυναμούν με χιλιάδες λέξεις. Η νύχτα αυτή, λευκή κατά την ονομασία όντως φώτισε την πόλη μας και τις ψυχές όλων, δίνοντας έστω και εφήμερη νότα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Με αυτές τις λίγες σκέψεις ως πρόλογο, μας δίνετε η ευκαιρία να εκφράσουμε για πολλοστή φορά τις ευχαριστίες μας σε όλους όσους συμμετείχαν ,άλλους υλικά και άλλους ηθικά. Θεωρούμε δεδομένο ότι τίποτα δεν θα πραγματοποιείτο εάν στην αφετηρία της προσπάθειας αυτής δεν στεκόταν οικονομικά:

1. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος
2. Ο Δήμος Λεβαδέων
3. Το Επιμελητήριο Βοιωτίας

Εκτός από τους θεσμικούς φορείς οι οποίοι στέκονται στο πλευρό μας χρειάζεται ξεχωριστή μνεία προς όλους οι οποίοι πλαισίωσαν τις εκδηλώσεις. Ευχαριστούμε την ΑΛΦΑΛ, το ΕΠΑΛ-ΙΕΚ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, το ΠΟΜ ΠΟΜ, τον Σύλλογο Ποντίων «Ο Ευκλείδης», τον Σύλλογο Ευρυτάνων «Τα Άγραφα», την Φιλαρμονική Ορχήστρα Λιβαδειάς, τον Χορευτικό Λαογραφικό Όμιλο Λιβαδειάς, την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης, το ΚΕΘΕΑ-Πρόταση Ζωής και όλους τους εθελοντές.

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε στο πλάι σας αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο για την τοπική κοινωνία, της οποίας οι επιχειρήσεις μας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι, στηρίζοντας με θέρμη οποιαδήποτε πρωτοβουλία προάγει τις προαναφερθείσες δράσεις και θεωρήστε δεδομένο ότι η περίοδος χάριτος από εμάς για οποιονδήποτε φρενάρει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και στέκεται τροχοπέδη στην ανάπτυξη έλαβε τέλος.

Σας ευχαριστούμε.

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle