Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
356

"Εφαγαν" 30.000€ από 83χρονη για δήθεν οφειλές συγγενούς της

< 1 λεπτό
01.02.15 • 07:13
#Tags:

"Εφαγαν" 30.000€ από 83χρονη για δήθεν οφειλές συγγενούς της

Τις πρωινές ώρες τον Δεκέμβριο, ένα ζευγάρι παρουσιάστηκε στη Λιβαδειά σε μια 83χρονη την οποία κατάφεραν να πείσουν ότι συγγενικό της πρόσωπο οφείλει και πρέπει να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ, προκειμένου να κάνουν διακανονισμό της οφειλής στον λογιστή του.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε τότε από την παθούσα στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, οι οποίοι κατάφεραν να εξιχνιάσουν την υπόθεση συλλάβουν τους δράστες.

Πρόκειται για έναν άνδρα 40 και μια γυναίκα 42 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη. Να επισημάνουμε ότι οψ40χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα, καθώς συμμετείχε σε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν απάτες κατ’ εξακολούθηση, κατά συναυτουργία, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια.
Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες περιπτώσεις απάτης.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle