Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
84

Εφεδρικό σύστημα ύδρευσης στην Αλίαρτο

< 1 λεπτό
02.03.18 • 17:36
#Tags:

Σε πλήρη ετοιμότητα  και για πρώτη φορά τέθηκε σε λειτουργία εφεδρικό αντλητικό σύστημα ύδρευσης της πόλης της Αλιάρτου.
Συγκεκριμένα η δεύτερη γεώτρηση ,στη θέση μύλος, είναι πανέτοιμη για χρήση σε περίπτωση που παρουσιαστεί πρόβλημα στην πρώτη. Τοποθετήθηκε αντλητικό συγκρότημα και έγιναν όλες οι εργασίες σύνδεσης  των σωληνώσεων με τη δεξαμενή.
Η κατασκευή του εφεδρικού συστήματος δρομολογήθηκε από τη Δημοτική Αρχή μετά τη σοβαρή βλάβη στη μοναδική γεώτρηση ύδρευσης, πριν λίγους μήνες, που προκάλεσε πολύωρη διακοπή νερού στην Αλίαρτο. Με το πρόσθετο σύστημα διασφαλίζεται για πρώτη φορά η συνεχής παροχή πόσιμου νερού και σε περίπτωση βλάβης δίνεται ο απαραίτητος χρόνος για επισκευές.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle