Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
140

Εφημερίες χωρίς χειρουργό στο Νοσοκομείο Θήβας

< 2 λεπτά
24.07.15 • 12:09
#Tags:

Εφημερίες χωρίς χειρουργό στο Νοσοκομείο Θήβας

Τραγική είναι η κατάσταση στο Νοσοκομείο της Θήβας αλλά και επικίνδυνη για τους ασθενείς αφού όπως καταγγέλλουν σε ερώτησή τους στη Βουλή προς τον υπουργό Υγείας οι Βουλευτές Βοιωτίας Σκούμας και Σταθάς, δεν θα μπορούν να αντιμετωπιστούν περιστατικά που χρειάζονται άμεση χειρουργική επέμβαση και εύλογα, η τοπική κοινωνία είναι ιδιαίτερα ανήσυχη.

Το κείμενο της ερώτησης των Βουλευτών 

"Το Γενικό Νοσοκομείο Θήβας αντιμετωπίζει εδώ και αρκετό καιρό σοβαρότατα προβλήματα λειτουργίας για τα οποία σας έχουμε ενημερώσει ήδη με ερωτήσεις και επιστολές. Δυστυχώς τα λειτουργικά προβλήματα αυξάνονται με ΣΚΟΥΜΑΣαποτέλεσμα σήμερα η κατάσταση του Γ.Ν. Θηβών να είναι τραγική. 

Το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουλίου το νοσοκομείο εφημέρευε χωρίς την απαραίτητη ειδικότητα του χειρουργού. Το ίδιο θα ισχύσει και για το επόμενο Σαββατοκύριακο στις 25 και 26 Ιουλίου. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη αφού δεν θα μπορούν να αντιμετωπιστούν περιστατικά που χρειάζονται άμεση χειρουργική επέμβαση. Εύλογα, η τοπική κοινωνία είναι ιδιαίτερα ανήσυχη.
Καθίσταται προφανές ότι απαιτείται κατεπείγουσα πρόσληψη χειρούργων ή μετακίνηση χειρούργου στο Νοσοκομείο Θηβών από κοντινό Νοσοκομείο, ώστε να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες του Νοσοκομείου σε εφημερίες.

Με βάση τα παραπάνω ερωτάται ο κύριος Υπουργός:
•Σε ποιες άμεσες ενέργειες προτίθεται να προβεί ώστε να καλυφθούν θέσεις χειρούργων ιατρών στο Νοσοκομείο Θηβών, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες των πολιτών της περιοχής;

Αθήνα, 23 Ιουλίου 2015
Οι Ερωτώντες Βουλευτές
Σκούμας Αθανάσιος
Σταθάς Γιάννης

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle