Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
114

"Εφυγε" ο Μάκης Ψωμιάδης

< 1 λεπτό
06.01.16 • 14:58
#Tags:

"Εφυγε" ο Μάκης Ψωμιάδης

Ξημερώματα της Τετάρτης, ανήμερα των Φώτων, σε ηλικία 61 ετών έφυγε από τη ζωή ο Μάκης Ψωμιάδης και σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος του οφείλεται σε πνευμονικό οίδημα.

Κατά τη διάρκεια της ζωής του είχε γίνει γνωστός στον αθλητικό κόσμο κυρίως Μακης Ψωμιάδηςαπό την ενασχόληση του με τις αθλητικές ομάδες όπως η ΑΕΚ, αλλά και οι Εθνικός, Ακράτητος και Καβάλα.

Επίσης ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα υπόθεση των στημένων το 2011, όπου καταδικάστηκε σε 4.5 χρόνια φυλάκιση. Αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2015.

Ο Μάκης Ψωμιάδης γεννήθηκε στην Καβάλα και είχε 2 παιδιά, τον Σταύρο και τη Χριστίνα, η οποία είναι παντρεμένη και έχει 2 παιδιά με τον έλληνα διεθνή σέντερ, Γιάννη Μπουρούση.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle