Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
113

"Εφυγε" ο μαχητής αγροτοσυνδικαλιστής Γιαν Σταμόπουλος

< 2 λεπτά
07.08.16 • 16:59
#Tags:

Βαρύ πένθος στη Δυτική Λοκρίδα και στην Ελάτεια για τον αδόκητο χαμό του 48χρονου μαχητή αγροτοσυνδικαλιστή και Προέδρου του Συνεταιρισμού Ελάτειας, Γιάννη Σταμόπουλου.

Τον επί σειρά ετών Πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ελλάδας (ΓΕΣΑΣΕ) βρήκε νεκρό στο σπίτι τους το μεσημέρι η αγαπημένη του μητέρα που ανησύχησε όταν δεν της απάντησε στο τηλέφωνο. Ήταν νεκρός στο δωμάτιο του, πιθανότατα από ανακοπή σύμφωνα και με την πρώτη γνώμη της γιατρού που έφτασε στο σημείο.

Η είδηση σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρο το Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας, αλλά και σε ολόκληρο τον αγροτικό κόσμο της Λοκρίδας, καθώς ήταν από τους στυλοβάτες του πρόσφατου αγώνα τους για το αφορολόγητο και πρωτεργάτης του μπλόκου της Δυτικής Λοκρίδας.

Εκπρόσωπος του αγροτικού κόσμου στις συνομιλίες της κυβέρνησης με τους κοινωνικούς εταίρους για το ασφαλιστικό τον περασμένο Φεβρουάριο. Ήταν από τους ανθρώπους που έτρεχε παντού και για όλους, σε σημείο που να μην έχει χρόνο για τον ίδιο.

Ωστόσο και στις παρέες του ήταν εξαιρετικά αγαπητός και όλοι θα τον θυμούνται με το χαμόγελο. Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια μεγάλη απώλεια, καθώς είχε πολλά χρόνια μπροστά του να προσφέρει στον τόπο του, ως αγρότης, επαγγελματίας, ακόμη και αθλητικός παράγοντας.

Πρώτο το Τοπικό Συμβούλιο Κάτω Τιθορέας έσπευσε να στείλει τα θερμότατα συλλυπητήρια και την υπόσχεση ότι δε θα τον ξεχάσουν ποτέ.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Πηγή www.efthia.gr

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle