Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
76

Ζητούνται εθελοντές για το κυνήγι του Αη Βασίλη

< 1 λεπτό
30.11.17 • 17:21
#Tags:

Ο Δήμος Λεβαδέων θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Κυνήγι το Αη Βασίλη για παιδιά και εφήβους με την υποστήριξη της Εθελοντικής Ομάδας “Λεβαδρώ”.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να βγουν στους δρόμους της πόλης για να ανακαλύψουν που κρύβεται ο Αη Βασίλης μέσα από τη λύση γρίφων. Μέριμνα μας είναι να προετοιμάσουμε με τον καλύτερο και πιο ασφαλή τρόπο το παιχνίδι για τα παιδιά.

Ο Δήμος Λεβαδέων καλεί όλους όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν ως εθελοντές για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και διεξαγωγή του παιχνιδιού να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα τηλ. 22613-50812 και 6948759957.

Οι εθελοντές (μέλη αθλητικών σωματείων, πολιτιστικών συλλόγων,  θεατρικών ομάδων, εθελοντικών ομάδων κλπ) θα συμβάλλουν στην ασφαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού και στην καθοδήγηση των παιδιών, ενώ θα ήταν ευπρόσδεκτο εάν κάποιοι από τους εθελοντές είναι διατεθειμένοι να ντυθούν με ανάλογες του θέματος στολές (ξωτικά, καλλικάντζαροι, κλπ) για τη δημιουργία μιας εορταστικής ατμόσφαιρας στους δρόμους της πόλης.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle