Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
82

Ζητούνται Εκπαιδευτικοί για το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Θήβας

< 1 λεπτό
07.11.17 • 18:34
#Tags:

Ο Δήμος Θηβαίων, δεδομένης της οικονομικής κρίσης που συνεχίζει να βιώνει η χώρα  και έχοντας υπόψη το υψηλό οικονομικό κόστος που καταβάλλεται ετησίως από τους γονείς για την παιδεία λειτουργεί και για το σχ. έτος 2017-2018 το Κοινωνικό  Φροντιστήριο, για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου , το οποίο θα παρέχει ΔΩΡΕΑΝ  εκπαιδευτική αρωγή σε μαθητές, οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.Το Κοινωνικό Φροντιστήριο για να λειτουργήσει στηρίζεται στην εθελοντική συμμετοχή των εκπαιδευτικών και στο κοινωνικό έργο που προσφέρουν.

Γι' αυτό το λόγο,  απευθύνει ανοικτή πρόσκληση για συμμετοχή σε όσους εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (φιλολόγους, μαθηματικούς, φυσικούς, χημικούς) επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά τη διδασκαλία τους  να συμπληρώσουν την ακόλουθη ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdtlGmHb9AcrKX7NoaOH-mlGPXVWQzBTLYXmKXfRHtKpwistg/viewform ή να επικοινωνήσουν με το Δήμο Θηβαίων στο τηλ. 2262350652.

Ειδικότερα αυτή τη στιγμή υπάρχει ανάγκη για διδασκαλία στο Λύκειο ( Φιλόλογος, Μαθηματικός, Φυσικός, Χημικός).

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle