Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
260

Ημέρα Απόστρατου Αστυνομικού. Εκδηλώσεις την Κυριακή 7/6

< 2 λεπτά
06.06.15 • 04:31
#Tags:

Ημέρα Απόστρατου Αστυνομικού. Εκδηλώσεις την Κυριακή 7/6

Εκδηλώσεις σε πόλεις της Περιφέρειας θα πραγματοποιηθούν αύριο Κυριακή 7 Ιουνίου, των Αγίων Πάντων, στο πλαίσιο εορτασμού πανελλαδικά της «Ημέρας τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας».

Στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό ΑστυνομικοιΕυαγγελισμού της Θεοτόκου στη Λαμία, μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας και ώρα 10:00, θα ακολουθήσει δέηση υπέρ των αποστράτων αστυνομικών και στη συνέχεια θα αναγνωστεί η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την ιδία ημέρα:
• Στη Χαλκίδα, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου και ώρα 10:30.

• Στο Καρπενήσι, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας και ώρα 10:10.

• Στην Άμφισσα, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και ώρα 10:00.

• Στη Λιβαδειά (Πηγές Κρύας), στον Ιερό Ναό της Παναγίας και ώρα 09:30.

Στις εκδηλώσεις καλούνται να παραστούν εκπρόσωποι των Θρησκευτικών, Πολιτικών, Δικαστικών και Στρατιωτικών Αρχών των Περιφερειακών Ενοτήτων, εκπρόσωποι τοπικών επιστημονικών και επαγγελματικών ενώσεων, συνδικαλιστικοί φορείς, εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε., αστυνομικό προσωπικό και πολίτες, προκειμένου να τιμήσουν με την παρουσία τους, τους αποστράτους της Ελληνικής Αστυνομίας.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle