Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
258

Ημέρα μνήμης για την ΑΕΟ και τον αείμνηστο Σταύρο Τσαγαλά.

< 3 λεπτά
08.12.14 • 13:47
#Tags:

Tsagalas StayrosΘλιβερή επέτειος σήμερα για την ΑΕΟ, για τον Ορχομενό, για τον τόπο μας και τον αθλητισμό γενικότερα.
Σαν σήμερα 8 Δεκεμβρίου 2013 άφησε την τελευταία του πνοή στο στάδιο σε αγώνα της αγαπημένης του ΑΕΟ με την Δάφνη Ερυθρών (0-0), ο Αντιπρόεδρος και ψυχή της τότε Σταύρος Τσαγαλάς.
Στο 25’ του αγώνα σηκώθηκε για να δώσει μια αλλαγή και έπεσε λιπόθυμος. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς όπου εκεί δυστυχώς οι γιατροί διαπίστωσαν απλά το θάνατό του βυθίζοντας έτσι σε πένθος όλον τον Ορχομενό.
Ο αγαπητός σε όλους είχε σαν όνειρο την ανασυγκρότηση της αγαπημένης ΑΕΟ και κάποτε να μπορούσε να της δώσει έστω και λίγο από την αίγλη του παρελθόντος. Έτσι πρωτοστάτησε στη δημιουργία ακαδημιών και να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στο στάδιο απομακρύνοντάς τα από άλλες επικίνδυνες ενασχολήσεις.
Μνήμη Τσαγαλά 3Στο χθεσινό αγώνα με το Κυριάκι σύσσωμη η ΑΕΟ, Διοίκηση, παράγοντες και παίκτες απέδωσαν φόρο τιμής στη μνήμη του και εναπόθεσαν λίγα λουλούδια στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή αυτός ο οραματιστής και από τους μεγάλους σε προσφορά στην αγαπημένη των Ορχομενίων.
Ανακοίνωση της ΑΕΟ
Μετά την χθεσινή ήττα η ΑΕΟ έβγαλε ανακοίνωση στο διαδίκτυο κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον της, με αιχμές για πόλεμο εκ των έσω.
Αυτούσιο το κείμενο της ανακοίνωσης
«ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΕΥΤΕΙ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΑΦΟΥ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΚΟΡ 1-2 ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ...
Μνήμη Τσαγαλά 2ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ¨ΧΘΕΣΙΝΟΙ¨ ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ.
Η Α.Ε.Ο ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ .
ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΑΦΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ 100 ΝΕΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ....
ΑΥΤΑ ...ΟΤΑΝ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ».

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle