Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
88

Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς σε Σχηματάρι και Θήβα

< 1 λεπτό
12.09.17 • 17:13
#Tags:

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας συμμετέχει και φέτος στον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς, με θέμα «ΠΟΛ(ε)ΙΣ» και διοργανώνει δύο εκπαιδευτικά προγράμματα, με γενικό τίτλο: «Σύγχρονες Ιστορίες Αρχαίων Πόλεων».

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε σχολικές ομάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού (έως 25 άτομα). Στόχος του προγράμματος είναι η γνωριμία των συμμετεχόντων με την ιστορία της αρχαίας Τανάγρας μέσα από τα αρχαιολογικά ευρήματα του Αρχαιολογικού Μουσείου Σχηματαρίου.
τηλέφωνο: 2262058220 (Γεωργία Ψαρρού)
email: efavio@culture.gr

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε σχολικές ομάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού (έως 25 άτομα). Στόχος του προγράμματος είναι η γνωριμία των συμμετεχόντων με την ιστορία της αρχαίας και βυζαντινής Θήβας, ως κέντρο πολιτικής, οικονομικής και πολιτισμικής ζωής.
τηλέφωνο: 22620 80945 (Ευτυχία Κουρούνη)
email: efavio@culture.gr

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle