Asopichos Logo
24-04-2024
Asopichos Logo
170

Ημερίδα κλειστού στίβου στο Καρπενήσι

< 1 λεπτό
25.11.19 • 20:56
#Tags:

Προπονητική ημερίδα κλειστού στίβου θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό προπονητήριο του δημοτικού αθλητικού κέντρου Καρπενησίου το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου.
Στην ημερίδα μπορούν να πάρουν μέρος αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιακών κατηγοριών στα αντίστοιχα αγωνίσματα: Α/Γ, Ε/Ν, Π/Κ, ΠΠ/ΠΚ Α και Β  60μ-60μ εμπόδια, μίνι αγόρια και κορίτσια 50μ-50μ εμποδια.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν μέχρι την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00 στα stibos04@otenet.gr ή dmpouloukos@yahoo.gr
Την ημερίδα διοργανώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο ΑΠΣ Καρπενήσι 2002 και την περιφερειακή ενότητα Ευρυτανίας ενώ είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Καρπενησίου.
Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στην ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle