Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
356

Ηταν όλοι μια ομάδα στην κοπή της πίτας της Α.Ε. Ορχομενού. ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

< 5 λεπτά
13.01.18 • 22:40
#Tags:

Μπορεί οι ιθύνοντες της Αθλητικής Ένωσης Ορχομενού να επέλεξαν για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την  αίθουσα του Γηροκομείου Ορχομενού αλλά αυτό κάθε άλλο παρά... συμβολικό ήταν αφού ξεχείλισε από νιάτα, χαρούμενα πρόσωπα και αισιοδοξία για την νέα χρονιά και την πορεία της ομάδας.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ziKp5OoPB5c]

Κατάμεστη η αίθουσα με πρώτους και καλύτερους τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, οι αήττητοι πρωταθλητές χειμώνα με τον προπονητή τους Χρήστο Θεοχάρη και τα τμήματα υποδομών με τον Διευθυντή τους Μιχάλη Χασάπη και φυσικά σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό ο Βουλευτής Βοιωτίας Ανδρέας Κουτσούμπας, η Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, ο ΑΕΟ Πίτα 2018 11Δήμαρχος Ορχομενού και πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας Λουκάς Υπερήφανος, ο πρώην Δήμαρχος Ορχομενού και πρόεδρος των παλαιμάχων της ΑΕΟ Κώστας Ξηρογιάννης και ο εφημέριος της ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου πατέρας Χαράλαμπος.
Παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ορχοεμνού Κική Καραβαγγέλη και Γιάννης Νταβαλούμης, η δημοτική Σύμβουλος Βούλα Καράλη, γονείς των ποδοσφαιριστών και πολλοί φίλαθλοι.

Εκ μέρους του ΔΣ της ΑΕΟ καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους ο Δημήτρης Μπούρας, ο οποίος ΑΕΟ Πίτα 2018 2τόνισε ότι είναι χαρούμενος για την μεγάλη συμμετοχή των και εξήρε το γεγονός οτι ανάμεσα στους παρόντες είναι και θεσμικοί παράγοντες αλλά σήμερα εδώ είναι ως φίλοι της ιστορικής ομάδας και συνέχισε: «είμαι ιδιαίτερα όμως χαρούμενος που είναι  εδώ σήμερα και ο Δήμαρχος της πόλης. Πριν του δώσω το λόγο, θέλω να του ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη. Δήμαρχε, όταν σε επισκέφθηκα και σου έδωσα το πρώτο εισιτήριο  διαρκείας, ξέχασα να σου επισημάνω ότι με το διαρκείας πρέπει να είσαι κάθε ΑΕΟ Πίτα 2018 10Κυριακή στο γήπεδο, συγνώμη Δήμαρχε που δεν σου το είπα…. Ξέρω το βεβαρημένο πρόγραμμα που δεν σου το επέτρεψε αυτό αλλά ευελπιστώ στον δεύτερο γύρο να σε έχουμε κοντά μας»

Στην συνέχεια ο κ Μπούρας κάλεσε τον Δήμαρχο να απευθύνει χαιρετισμό ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με επιτυχίες στην ομάδα, αναφέρθηκε στην ιστορικότητα της ΑΕΟ ενώ τόνισε ότι θα είναι πλέον κοντά στην ομάδα  πράγμα που δεν έκανε έως τώρα για λόγους ανεξάρτητους από την θέλησή του. «Εύχομαι οι προσπάθειές σας να ευοδωθούν και εκ μέρους των Δημοτών σας απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προφορά σας ενώ ο Δήμος Ορχομενού θα σταθεί αρωγός στο έργο σας» επισήμανε ο κ Υπερήφανος κλείνοντας τον σύντομο χαιρετισμό του.
Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και μεγάλος τυχερός ήταν ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Γιατζιτζόγλου

.ΑΕΟ Πίτα 2018 1  ΑΕΟ Πίτα 2018 3 ΑΕΟ Πίτα 2018 4 ΑΕΟ Πίτα 2018 5  ΑΕΟ Πίτα 2018 7 ΑΕΟ Πίτα 2018 8 ΑΕΟ Πίτα 2018 9   ΑΕΟ Πίτα 2018 12 ΑΕΟ Πίτα 2018 13 ΑΕΟ Πίτα 2018 14 ΑΕΟ Πίτα 2018 15 ΑΕΟ Πίτα 2018 16  ΑΕΟ Πίτα 2018 18

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle