Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
93

Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Β. Φανή Παπαθωμά, για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων

< 1 λεπτό
27.08.19 • 20:27
#Tags:

"Καλή επιτυχία στο νέο σας ξεκίνημα" έτσι κλείνει το μήνυμά της η αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, προς τους υποψηφίους για την τριτοβάθμια εκπαίδευση με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Το μήνυμα της κας Παπαθωμά

"Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων, θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου, στους επιτυχόντες.

Η προσπάθεια σας και οι κόποι πολλών ετών,  με την πρώτη αυτή επιτυχία σας, δικαιώθηκαν.

Εύχομαι τα εφόδια που πήρατε από τις οικογένειες σας, σε συνδυασμό με τις σπουδές που ξεκινάτε, να αποτελέσουν το εφαλτήριο για την πραγματοποίηση των στόχων σας.

Όμως , και όσοι δεν τα καταφέρατε σε αυτή τη δοκιμασία της ζωής σας, οι ευκαιρίες είναι μπροστά σας και είμαι σίγουρη ότι θα τις αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο.

Καλή επιτυχία στο νέο σας ξεκίνημα όποιο και αν είναι αυτό."

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle