Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
124

Η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη Λιβαδειά

< 1 λεπτό
09.12.16 • 07:10
#Tags:

Κατά τη χθεσινή απεργία που είχαν προκηρύξει η ΓΣΣΕ και η ΑΔΕΔΥ στη Λιβαδειά, τα ταξικά σωματεία που συμμετέχουν στο ΠΑΜΕ, οργάνωσαν συγκέντρωση στη Κεντρική Πλατεία της πόλης που συνεχίστηκε με πορεία στους εμπορικούς δρόμους.

Στη συγκέντρωση χαιρέτησε εκπρόσωπος των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών %cf%80%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%af%ce%b1

σωματείων της περιοχής, που τις προηγούμενες μέρες είχαν πάρει αποφάσεις στήριξης των απεργών και συμπαράταξης με τα αιτήματά τους μιας και είναι ίδια.

Την κεντρική ομιλία έκανε το μέλος της τοπικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, Γιώργος Πελέκης.

Αντίστοιχες συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα.  Χιλιάδες απεργοί, με μαζικές συγκεντρώσεις και πορείες, απάντησαν αποφασιστικά στα σχέδια της κυβέρνησης και της ΕΕ για τελειωτικό χτύπημα στα εργασιακά δικαιώματα και τις μαζικές απολύσεις και απαίτησαν Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και επαναφορά των συντάξεων και των κοινωνικών παροχών.

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle