Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
219

Η γιορτή του ΑΚΟ Λιβαδειάς

< 3 λεπτά
03.07.17 • 15:45
#Tags:

Ο ΑΚΟ Λιβαδειάς έχει καθιερώσει εδώ και αρκετά χρόνια να κλείνει την αγωνιστική περίοδο των τμημάτων του με εκδήλωση στην οποία γίνεται επίδειξη προγραμμάτων από τα αθλήματα που καλλιεργεί.

Η φετινή εκδήλωση έκλεισε την 43η περίοδο του Συλλόγου και έγινε στο κλειστό γυμναστήριο της Λιβαδειάς την Παρασκευή 30 Ιουνίου με την επίδειξη των τμημάτων της γυμναστικής ενώ δεν παρουσιάστηκε πρόγραμμα της αγωνιστικής αεροβικής, λόγω συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ήταν πράγματι μία βραδιά γεμάτη ζωντάνια, μουσικές νότες και χρώματα, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον όλων μέχρι και την παρουσίαση του τελευταίου προγράμματος.

Πρωταγωνιστές ήταν όπως είναι φυσικό οι αθλήτριες και αθλητές στους οποίους δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουν τους προγράμματά μπροστά στο κοινό της πόλης, του συγγενείς και φίλους τους.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου, Τάσος Ακριδόπουλος, ευχαρίστησε στο σύντομο χαιρετισμό του, τους αθλητές και αθλήτριες για τις προσπάθειες και τις επιτυχίες τους ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους και τα εντάσσουν στις δραστηριότητες του Ομίλου.

Αναφορά επίσης έκανε και στις αθλητικές δραστηριότητες του ¨ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ¨ και του ¨ΛΕΒΑΔΟΥ¨ που διοργανώνει ο ΑΚΟ Λιβαδειάς σε συνεργασία με την Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, οι οποίες έχουν γίνει πλέον θεσμός.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Λεβαδέων, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος και γιατρός του Ομίλου ο κ. Ιωάννης Περγαντάς, εκπρόσωποι φορέων και αθλητικών συλλόγων.

Την ευθύνη παρουσίασης των προγραμμάτων είχαν οι προπονήτριες κ.κ. Λουκία Τσάπρα, Ερικαίτη Παπαλάμπρου, Πολίνα Παπαχρήστου, Έφη Παπαχαραλάμπους, Έφη Ραμαντάνη, Μαργαρίτα Λάμπρου, Άννα Αθανασιάδου, καθώς και οι τεχνικοί σύμβουλοι, ο Δημήτρης Πολύζος, προπονητής της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και η Ειρήνη Αϊνδηλή Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής.

1

2

3

Με επιτυχία η ετήσια εκδήλωση του ΑΚΟΛ

4

5

6

8

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle