Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
105

Η Δήμαρχος Λιβαδειάς σχεδίασε το συλλεκτικό μετάλλιο για τον Τροφώνιο Ημιμαραθώνιο

< 1 λεπτό
27.09.18 • 16:53
#Tags:

Η Δήμαρχος Λιβαδειάς Γιώτα Πούλου με την ιδιότητά της ως αρχιτέκτων σχεδίασε το μετάλλιο για τον 6ο Τροφώνιο Ημιμαραθώνιο που θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στη Λιβαδειά.

Ο ΑΚΟΛ σε ανακοίνωσή του για το γεγονός αυτό επισημαίνει:

"Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και τιμή για το συλλεκτικό μετάλλιο που φιλοτέχνησε η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου , που θα έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν στη συλλογή τους όσοι συμμετέχουν στις διαδρομές των 21.1χλμ. 10χλμ. & 5χλμ. του 6ος Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος Λιβαδειάς 2018. Η Αρχιτέκτων από την Λιβαδειά, δέχθηκε με χαρά να αναλάβει, να φιλοτεχνήσει το μετάλλιο για τους συμμετέχοντες, σε μια προσπάθεια σύνδεσης του αθλητισμού  με τον πολιτισμό."

 

μετάλλιο τροφώνιος 1

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle