Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
73

Η Δήμαρχος σχολιάζει ανακοίνωση της Αντιπεριφερειάρχη

< 2 λεπτά
05.02.18 • 20:21
#Tags:

Η τελευταία ανακοίνωση της Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κ. Φανής Παπαθωμά, αναδύει προεκλογικό άρωμα, αλλά είναι και μια ενδιαφέρουσα άσκηση μεταμοντερνισμού, αφού αντικαθιστά την πεζή πραγματικότητα με την ελευθερία της υποκειμενικότητας και την κατασκευή μη νοήματος. Η «ορθή και μελετημένη διαχείριση των δικών της πόρων» είναι με απλά λόγια η αδυναμία της Περιφέρειας να δημοπρατήσει μέσα στο 2017 το έργο της αγροτικής οδοποιϊας στην Κωπαϊδα πράγμα που άφησε αδιάθετο το 1.400.000 ευρώ περίπου.

Για την απορρόφηση αυτού του ποσού (το οποίο ο Υπουργός Αλέξης Χαρίτσης άφησε για χρήση στην Περιφέρεια) ο Δήμος Λεβαδέων πρότεινε το έργο του Δημοτικού Σταδίου, έργο που είναι ένα από τα πρώτα αιτήματά μας από το 2015 προς την ΓΓΑ.

Για του λόγου το αληθές θυμίζω ότι στη σύσκεψη που έγινε στις 22 Ιουνίου 2017 στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη για την παραμονή του Λεβαδειακού στην Super League, ο υφυπουργός είχε αναφερθεί στην πίεση της δημάρχου Λεβαδέων για το συγκεκριμένο έργο και πρότεινε την χρηματοδότησή του από κοινού με την Περιφέρεια. Η κυρία Παπαθωμά το αρνήθηκε κατηγορηματικά παρουσία πολλών συμπολιτών μας.

Όσο για το κατόρθωμα να ξοδέψει κονδύλια από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων χωρίς να επιβαρύνει τους <<Έλληνες φορολογούμενους έστω και με 1€>>, αυτό πια είναι εφάμιλλο με το θαύμα του πολλαπλασιασμού των άρτων.

Για τα υπόλοιπα και την ενημέρωση των δημοτών θα επανέλθω

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle