Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
88

Η "Δουνκέρκη" στη Θήβα μέχρι 6 Σπετμβρίου

< 1 λεπτό
31.08.17 • 08:43
#Tags:

Στον Θερινό Κινηματογράφο Θήβας ΣΟΝΙΑ θα προβληθεί η ταινία ¨Δουνκέρκη" από 31 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης 21:00.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η ταινία «Δουνκέρκη» ξεκινά, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες των Βρετανών και των Συμμάχων είναι περικυκλωμένοι από δυνάμεις του εχθρού. Παγιδευμένοι στην παραλία, με τις πλάτες τους στην θάλασσα έρχονται αντιμέτωποι με μια ανέφικτη κατάσταση, καθώς ο εχθρός πλησιάζει.

Η ιστορία ξεδιπλώνεται στη στεριά, στη θάλασσα και στον αέρα. Αεροπλάνα spitfires της RAF (Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας της Μεγάλης Βρετανίας) έρχονται αντιμέτωπα με τον εχθρό πάνω από το Κανάλι προσπαθώντας να προστατεύσουν τους ανυπεράσπιστους άνδρες στην στεριά. Την ίδια στιγμή, εκατοντάδες μικρές βάρκες επανδρωμένες με απλούς πολίτες και στρατιώτες κάνουν μια απέλπιδα προσπάθεια, με κίνδυνο της ζωής τους, σε μια μάχη ενάντια στο χρόνο, προσπαθώντας να σώσουν έστω και ένα μέρος του στρατού τους.

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Νόλαν

Παίζουν: Τομ Χάρντι, Κίλιαν Μέρφι, Μαρκ Ράιλανς, Κένεθ Μπράνα, Χάρι Στάιλς, Τζέιμς Ντ'Άρσι, Φιόν Γουάιτχεντ, Ανιουρίν Μπαρνάρντ, Τζακ Λόουντεν, Μπάρι Κέογκαν, Τομ Γκλιν-Κάρνι

Είδος: Πολεμική

Διάρκεια: 106 λεπτά

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 9.30 μ.μ.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle