Είναι η Ευα Μονοχάρη η οποία έχει ένα από τα πιο πετυχημένα food blogs στην Ελλάδα το funkycook.gr και για το Πάσχα μας προτείνει:
Είναι Ορχομένια, είναι επιτυχημένη, κορυφαία στο χώρο της και είναι μεγάλη μας τιμή που θα παρουσιάσουμε μέσα από τις σελίδες του asopichos.gr τις εμπνεύσεις της με γαστρονομικές Πασχαλινές προτάσεις.
Πετυχημένα Πασχαλινά Τσουρέκια!
Φτιάξτε αυτά τα υπέροχα, μυρωδάτα και αφράτα τσουρέκια, διακοσμήστε με κόκκινα αυγά και χαρίστε τα μαζί με την αγάπη σας!
Χωρίζουμε το ένα μέρος της ζύμης σε τρία ίσια κομμάτια, τα πλάθουμε σε κορδόνια και τα ενώνουμε πλέκοντάς τα ανάλαφρά.
Τα τοποθετούμε σε δίσκο ψησίματος που έχουμε καλύψει με λαδόκολλα.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 35°C και βάζουμε μέσα τα τσουρέκια για 30′ λεπτά.