Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
246

Η Ευμορφία Βαλλά νέα διοικήτρια στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς-Θήβας

< 2 λεπτά
31.05.16 • 08:18
#Tags:

Ποιοι άλλοι αναλαμβάνουν σε νοσοκομεία της Περιφέρειας.

Η οδοντίατρος Ευμορφία Βαλλά αναλαμβάνει διοικήτρια στα νοσοκομεία Λιβαδειάς και Θήβας.
Η Ευμορφία Βαλλά κατάγεται από τη Λιβαδειά και έχει εργαστεί ως Διευθύντρια της Οδοντιατρικής Ε.Σ.Υ., Π.Ε.Δ.Υ. στο Κέντρο Υγείας Μήλου, ως υπεύθυνη Διαχείρισης Δικτύου Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Κ.Υ. Μήλου και του Δικτύου και Εξοπλισμού Τηλεϊατρικής. Συμμετείχε σε αποστολές των εθελοντών «ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΙΓΑΙΟΥ» του Παν/κού ΓΝ Ηρακλείου» και είναι ιδρυτικό μέλος και μέλος του Δ.Σ. του παραρτήματος Μήλου-Κιμώλου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Άλλοι 14 διοικητές επιλέχθηκαν να αναλάβουν επικεφαλής σε ισάριθμα νοσοκομεία της χώρας, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας επέλεξε τους αξιωματούχους που θα διοικήσουν τα νοσοκομεία της Κρήτης, της Εύβοιας, των νησιών του Ιονίου και νοσοκομεία της ηπειρωτικής χώρας.

Στην τελευταία «φουρνιά» των διοικητών (έχουν προηγηθεί άλλες τρεις) υπάρχουν δύο γιατροί, μία οδοντίατρος, ένας τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων, μία τεχνολόγος Τροφίμων, πέντε οικονομολόγοι, ένας φυσικός, ένας πολιτικός μηχανικός και δύο νομικοί.

Στην Περιφέρειά μας, εκτός από το Νοσοκομείο Λιβαδειάς,  στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας αναλαμβάνει η οικονομολόγος Ευφροσύνη Αυγερινού με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας. Εχει εργαστεί στον τομέα της αναλυτικής λογιστικής και επιμερισμού δαπανών της φαρμακευτικής εταιρείας Hoechst Ελλάς ΑΒΕΕ και ως Communication Directort της εταιρείας C&C, International Group of Companies.

Στα τρία νοσοκομεία της Εύβοιας (ΓΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΓΝ-ΚΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ, ΓΝ-ΚΥ ΚΥΜΗΣ ) αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Τζαφέρος, πτυχιούχος του τμήματος Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ και πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Είναι σύμβουλος για την Ανάπτυξη Εργασιών των Επιχειρήσεων (TOYOTA) και έχει διατελέσει διευθυντής καταστήματος της Τράπεζα Πειραιώς και της Εγνατίας Τράπεζας.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle