Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
122

Η ηγεσία του Αθλητισμού σε Λιβαδειά και Ορχομενό

< 1 λεπτό
01.04.19 • 06:33
#Tags:

Το δίδυμο του Αθλητισμού μας, ο  Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γεώργιος Βασιλειάδης και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός θα επισκεφθούν την Τρίτη 2 Απριλίου 2019 τη Λιβαδειά και τον Ορχομενό.

Στις 09.30 θα έχουν συνάντηση με τη Δήμαρχο Λιβαδειάς Γιώτα Πούλου στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου (Παλιό Δημαρχείο) όπου δοθεί και συνέντευξη Τύπου στις 10:00. Στη συνάντηση θα συμμετέχουν αθλητικά σωματεία και αθλητικοί σύλλογοι της πόλης.

Στη συνέχεια οι κκ Βασιλειάδης και Συναδινός θα μεταβούν στον Ορχομενό για να εγκαινιάσουν το κλειστό γήπεδο Ορχομενού "Ασώπιχος" του οποίου η επισκευή ολοκληρώθηκε μετά από χρόνια. Θα τους υποδεχτεί ο Δήμαρχος Λουκάς Υπερήφανος, ο Μητροπολίτης Θηβών και Λιβαδειάς Γεώργιος, εκπρόσωποι φορέων της πόλης, μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και πολίτες που έχουν προσκληθεί για το σκοπό αυτό.

Κλειστό 2018 γ 1

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle