Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
124

Η Ημερίδα του ΠΣΑΤ και της ΕΟΕ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

< 2 λεπτά
17.05.16 • 17:31
#Tags:

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Ημερίδα, που συνδιοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, σήμερα (17 Μαϊου) με θέμα: «Ολυμπιακοί Αγώνες Ρίο 2016: Η διοργάνωση και οι προοπτικές των Ελλήνων αθλητών».

Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Συνεδρίων της ΕΣΗΕΑ και την παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής στο Ρίο και Πρόεδρος της ΔΟΑ Ισίδωρος Κούβελος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων Γιάννης Καρράς, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Θανάσης Βασιλειάδης, ο Επί Τιμή Πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, καθώς και πολλοί δημοσιογράφοι και σπουδαστές σχολών δημοσιογραφίας.

Χαιρετισμούς στην ημερίδα απηύθυναν ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ Σωτήρης Τριανταφύλλου, ο οποίος ευχαρίστησε την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για τη συνεργασία και τους αθλητές Λευτέρη Πετρούνια, Κέλλυ Αραούζου και Μαρία Πρεβολαράκη που παρέστησαν στην εκδήλωση, και ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, ο οποίος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπήρχαν και την προετοιμασία της ελληνικής ολυμπιακής ομάδας, ευχόμενος καλή επιτυχία στους αθλητές μας.
Χαιρετισμό επίσης, εκ μέρους της διοργανώτριας πόλης, απηύθυνε ο Σύμβουλος της Πρεσβείας της Βραζιλίας στην Αθήνα, Flavio Goldman.

Ο αρχηγός της ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής Ισίδωρος Κούβελος με τον Τεχνικό Διευθυντή της ΕΟΕ Στράτο Καρέτο παρουσίασαν την ελληνική ολυμπιακή ομάδα, τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στο Ρίο ντε Τζανέιρο και άλλες οργανωτικές λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Στο δεύτερο μέρος της Ημερίδας, ο Υπεύθυνος Τύπου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Τάσος Παπαχρήστου αναφέρθηκε σε διαδικαστικά θέματα για τη διαπίστευση των δημοσιογράφων στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ ο δημοσιογράφος Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος θυμήθηκε την εμπειρία του από τη Βραζιλία το 2014, όταν για λογαριασμό των εφημερίδων «Έθνος» και «Goal Νews» κάλυψε το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου.

Το πρόγραμμα της ημερίδας ολοκληρώθηκε με τους πρωταθλητές Λευτέρη Πετρούνια, Κέλλυ Αραούζου και Μαρία Πρεβολαράκη να μιλούν για τα όνειρα τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, για το τι περιμένουν από τη συμμετοχή τους, αλλά και να στέλνουν μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, να συνεχιστεί η στήριξη των αθλητών και των αθλητριών από την Πολιτεία και τους Έλληνες και μετά τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων!

Πριν από την έναρξη του επίσημου προγράμματος της ημερίδας, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την Ολυμπιονίκη Αννα Πολλάτου, η οποία, σαν σήμερα, πριν από δύο χρόνια, έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle