Asopichos Logo
24-04-2024
Asopichos Logo
140

Η Θήβα θυμάται και τιμά τον Κώστα Κουρκούτη

< 1 λεπτό
26.04.18 • 17:37
#Tags:

Συμπληρώθηκαν ήδη πέντε χρόνια αφότου έπαψε να βρίσκεται ανάμεσά μας ο Κώστας Κουρκούτης. Ο επί 14ετία Δήμαρχος Θήβας χάραξε νέους δρόμους στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όχι μόνο σε τοπικό αλλά και σε εθνικό επίπεδο. Ο οραματιστής, ο κοινωνικός ακτιβιστής, ο ιδεολόγος, ο αγωνιστής της Δημοκρατίας και των δικαιωμάτων, ο άνθρωπος.

Αφιερωμένη στον Κώστα Κουρκούτη, ο Δήμος Θηβαίων-ΔΟΘ και η Επιτροπή Μνήμης, διοργανώνουν εκδήλωση ΜΝΗΜΗΣ και ΤΙΜΗΣ την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 και ώρα 11 π.μ στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας. 

Για την προσωπικότητα και το έργο του Κώστα Κουρκούτη θα μιλήσουν οι: Παπαδημούλης Δημήτρης, Ευρωβουλευτής - Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  Μπένος Σταύρος, πρ. Δήμαρχος Καλαμάτας - πρ. Υπουργός και Λυμπερόπουλος Γιώργος, πρ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.

ΑΦΙΣΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΗΣ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle