Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
91

Η Κατερίνα Στεφανίδη επέστρεψε στην Ελλάδα (video)

< 3 λεπτά
24.08.16 • 18:03
#Tags:

Λίγο μετά τις 17.00 η Κατερίνα Στεφανίδη και ο σύζυγος και προπονητής της Μίτσελ Κρίερ βρήκαν από την αίθουσα παραλαβής αποσκευών στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Στάθηκαν μπροστά στις κάμερες που κατέκλυσαν το χώρο υποδοχής και βρέθηκαν ανάμεσα σε δεκάδες δημοσιογράφους που έδωσαν το παρών στο αεροδρόμιο για να καταγράψουν με οποιοδήποτε τρόπο τη στιγμή.

Στο βάθος φίλοι και συγγενείς χειροκροτούσαν και φώναζαν ρυθμικά το όνομα της. Η στιγμή επέβαλε ενθουσιασμό καθώς ήταν η πρώτη φορά που η αθλήτρια επέστρεφε στη χώρα ως "χρυσή" ολυμπιονίκης.

stefanidi aerodromio

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μίλησε για μία ακόμη φορά για την επιτυχία της, για τις στιγμές του αγώνα, αλλά και τους αγώνες της σεζόν που έχουν απομείνει. Την αθλήτρια υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο γενικός γραμματέας Βασίλης Σεβαστής, ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Δημάκος, ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος και ο γενικός γραμματέας αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός. Στο αεροδρόμιο ήταν και μέλη Συλλόγου Φίλων Κλασικού Αθλητισμού, αλλά και του σωματείου της, του ΑΟ Φιλοθέης.

stefanidi aerodr1

Η αθλήτρια θα παραμείνει έως το Σάββατο στην Ελλάδα, οπότε και θα αναχωρήσει για το τελευταίο κομμάτι των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

"Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια, κάναμε ακριβώς αυτό που έπρεπε για να φτάσουμε στην πρώτη θέση. Θα θέλαμε ίσως να έχει πάει καλύτερα το τελευταίο άλμα. Πίστευα πως σε αυτή τη διοργάνωση μπορούσα να πάρω ένα μετάλλιο. Ο Μιτς πίστευε λίγο παραπάνω από εμένα στο χρυσό. Στα 4,85 μ. ένιωσα πως έχω εξασφαλίσει ένα μετάλλιο, όχι όμως το χρυσό. Τώρα θα συνεχίσω τους αγώνες στα Diamond League κι έπειτα θα γυρίσουμε στο σπίτι να ξεκουραστούμε", είπε η Στεφανίδη που ολοκλήρωσε τη χρονιά με δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο και είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στην συνολική βαθμολογία των Diamond League.

 Πηγή segas.gr

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle