Asopichos Logo
26-04-2024
Asopichos Logo
110

|

Η Λιβαδειά βρίσκει τη θέση της στον Αθλητικό Τουρισμό

< 4 λεπτά
20.01.19 • 06:27
#Tags:

Ομιλία με θέμα τα οφέλη στις τοπικέ κοινωνίες οι οποιες απορρέουν από τις αθλητικές δραστηριότητες , πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της διεξαγωγής του ορεινού δρόμου "Λέβαδος" που διοργανώνεται στη Λιβαδειά .

Η εκδήλωση έγινε στο συνεδριακό κέντρο "Χρ Παλαιολόγος" με κεντρικούς ομιλητές τον καθηγητή του Πανεπιστημίου  Αθηνών Νίκο Πατσαντάρα και τον  δημοσιογράφο Μάκη Τσίλκο εκ των υπευθύνων της εκπομής Αθλητικός Τουρισμός της ΕΡΑΣΠΟΡ. Για το ίδιο θέμα μίλησαν επίσης  ο Σωτήρης Καρβούνης υπέυθυνος της επιτροπής αθλητισμού του Δήμου Λιβαδιάς και ο πρόεδρος του ΑΚΟΛ Τάσος Ακριδόπουλος.

Η οικοδεσπότης Δήμαρχος της πόλης Γιώτα Πούλου σο σύντομο χαιρετισμό της τόνισε τη σημασία και το βάρος που δίνει ο Δήμος στις αθλητικές δραστηριότητες και επικεντρώθηκε στις διοργανωσεις που έχει αναλάβει ο Δήμος αλλά και σε αυτές που προγραμματίζοται δίνοντας έτσι ώθηση στην πολη και βάζοντας την Λιβαδειά στο χάρτη του Αθλητικού Τουρισμού της χώρας.

Ο Βουλευτής Βοιωτίας Νίκος Θηβαίος αναφέρθηκε στις δυνατότητες που παρέχει η περιοχή ώστε να είναι ένας σημαντικός αθλητικός προορισμός κι στις περαιτέρω προσπάθειες που γίνονται για την ανάπτυξη στον αθλητικό και τουριστικο τοέα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Περγαντάς στον χαιρετισμο του τόνισε τα οφέλη που παρέχει στην υγεία των πολιτών ο αθλητισμός, στις προσπαθειες της Περιφέρειες για την προσέλκυση επισκεπτών στην περιοχή μας μέσω των αθητικών εγκαταστάσεων και στην ανάγκη κατασκευής αθλητικής και συντήσρησης αθλητικών αγκαταστάσεων.

Ο Γενικός Γραματέας αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, αναφέρθηκε στα αθλητικά έργα που έχουν γίνει, σε αυτά που είναι σε εξέλιξη και σε αυτά που προγραμματίζονται στην πόλη της Λιβαδειάς και σε ολόκληρη τη Στρεά Ελλάδα, έδωσε λεπτομέρειες για το πρόγραμμα "Φιλόδημος ΙΙ" ενώ εξήγγειλε τα νέα έργα βελτίωσης του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς με την κατασκευή στεγασμενων χώρων προπόνησης στα "πέταλα" στου Σταδίου και στην ανακατασκευή του ταρτάν ενώ είπε οτι σύντομα θα είναι στην περιοχχή μας για τα εγκαίνια του κλειστού γηπέδου Ορχομενού.

Παρούσα στην εκδήλωση η Ολυμπιονίκης στα 20χλμ βάδην το 2004 Αθανασία Τσουμελέκα η οποία θα αγωνιστεί στον "Λέβαδο" η οποια στον σύντομο χαιρετισμο της κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριοτητες.

Ο Πρόεδρος του ΑΚΟΛ Τάσος Ακριδόπουλος επισήμανε την συμβολή του Συλλόγου με τις διοργανώσεις που ραγματοποιεί στην πόλη της Λιβαδειάς, στην τόνωση της αθλητικής, κοινωνικής, τουριστικής και οικονομικής ζωής του τόπου.

Στο συνεδρικό κέντρο παρέστησαν πολλοί φίλοι και παράγοντες του αθλητισμού, αθλητές εν ενεργεία και βετεράνοι, εκπρόσωποι φωρεων και οι αντιδήμαρχοι Κοσκοβόλη κι Θεοδώρόπουλος.

received 391364721624153 01 1

received 2168719426517873 01 1

received 323459128510851 01 1

received 278965392795859 01 1

received 364219687462654 01 1

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle