Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
129

Η Λιβαδειά διαθέτει τα.. διαθέσιμα

< 1 λεπτό
18.05.15 • 08:25
#Tags:

Η Λιβαδειά διαθέτει τα.. διαθέσιμα

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λιβαδειάς στην τελευταία συνεδρίασή του (12-5) σχετικά με το άνοιγμα λΛιβαδειαογαριασμού ταμειακής διαχείρισης στην Τράπεζα της Ελλάδας αποφάσισε τα ακόλουθα:

-Το άνοιγμα λογαριασμού ταμειακής διαχείρισης στην Τράπεζα της Ελλάδας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4323/15 (ΦΕΚ 43/Α/27-04-2015), όπως έχει τροποποιηθεί και συμπληρωθεί, με σκοπό την μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων του Δήμου Λιβαδειάς.

-Ορίζει τη Δήμαρχο Λιβαδειάς Γιώτα Πούλου, ως νόμιμο εκπρόσωπο του Δήμου, διαχειρίστρια του ανωτέρω λογαριασμού, καθώς και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle