Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
139

Η νέα Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας

< 1 λεπτό
29.06.16 • 18:44
#Tags:

Πάνω από 30.000 άτομα πήρα μέρος πανελλάδικά στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέων Νομαρχιακών και Δημοτικών Οργάνων του ΠΑΣΟΚ.
Στη Βοιωτία ψήφισαν 420 άτομα στα πέντε εκλογικά τμήματα που λειτούργησαν στους Δήμους Λεβαδειάς, Θήβας, Ορχομενού, Αλιάρτου – Θεσπιέων και Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας.

Τα στελέχη του κινήματος υποστηρίζουν ότι επήλθε ανανέωση στελεχών που αγγίζει το 80% σύμφωνα με την εκλογή τους. Μεταξύ των δεσμεύσεων των νέων μελών των Οργάνων στη Βοιωτία είναι οι πολιτικές παρεμβάσεις ουσίας σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν το νομό αλλά και την χώρα γενικότερα.
Στόχος δε του ΠΑΣΟΚ είναι να καταστεί η Προοδευτική Παράταξη ξανά πρωταγωνιστής των πολιτικών εξελίξεων και με την ανασυγκρότηση να ισχυροποιηθεί το Κίνημα και να «αποτελέσει την προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης της χώρας».

Τα μέλη της ΝΕ Βοιωτίας 
Τα μέλη που αποτελούν τη νέα Ν.Ε. είναι: Κώστας Βενιζέλος (Θήβα), Βενετία Μπελιά (Πλαταιές), Γιάννης Βυλλιώτης (Θήβα), Λουκάς Παπαϊωάννου (Αγία Τριάδα), Μίλτος Τσουλής (Λιβαδειά), Δημήτρης Κοτρόγιαννος (Δίστομο), Βούλα Καράλη (Ορχομενός), Νίκος Καϊλης (Ορχομενός), Αλέξανδρος Τασούλας (Ανθοχώρι).

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle