Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
118

Η "νέα οδός" έκλεισε την ελεύθερη διέλευση της Εθνικής στο 90ο χλμ

< 2 λεπτά
07.07.15 • 18:12
#Tags:

Η "νέα οδός" έκλεισε την ελεύθερη διέλευση της Εθνικής στο 90ο χλμ

Η "νέα οδός" έκλεισε την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων στο 90ο χιλιόμετρο προς Λαμίαπαρά την παρέμβαση του αναπληρωτή Υπουργού υποδομών Χρήστου Σπίρτζη.  

Την πράξη αυτή οι βουλευτές Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ κκ ΣκούΠαραδρομος εθνικης οδουμας και Σταθάς κατήγγειλαν με κοινή τους ανακοίνωση 

"Καταγγέλλουμε την εταιρία ΝΕΑ ΟΔΟΣ καθώς και την Τροχαία Αυτοκινητόδρόμων Βοιωτίας επειδή δεν εισάκουσαν την έγγραφη προτροπή του Αναπληρωτή Υπουργού Υποδομών κ. Σπίρτζη Χρήστου με αριθμό πρωτοκόλλου 1181 7/7/2015, και προχώρησαν στο κλείσιμο της ελεύθερης διέλευσης των οχημάτων στο ύψος του 90ου χιλιομέτρου της Νέας Εθνικής Οδού στο ρεύμα προς Λαμία.

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη αυτή ενέργεια στην τρέχουσα περίοδο της οικονομικής ασφυξίας και ελέγχου των κεφαλαίων που ζούμε.

Η κίνηση αυτή περιορίζει και ουσιαστικά αποκλείει σε μεγάλο βαθμό την ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών της ευρύτερης περιοχής της Βοιωτίας και ευνοεί αποκλειστικά την κερδοφορία της εταιρίας ΝΕΑ ΟΔΟΣ.

Οι Βουλευτές Βοιωτίας
Θανάσης Σκούμας
Γιάννης Σταθάς"

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle