Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
161

Η Ορχομένια Βούλα Καράλη σε επιτροπή της ΠΕΔ Στ Ελλάδας

< 2 λεπτά
13.03.15 • 08:48
#Tags:

Η Ορχομένια Βούλα Καράλη σε επιτροπής της ΠΕΔ Στ Ελλάδας

Η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ορχομενού κ. Βούλα Καράλη είναι πλέον ένα από τα εφτά μέλη του συμβουλίου της θεματικής Επιτροπής «Κοινωνικής Πολιτικής, Αληλλεγγύης και απασχόλησης» της Περιφερειακής Ενότητας Στερεάς Ελλάδας.

Η συγκεκριμένη επιτροπή είναι θεματική και στόχο έχει την εισήγηση προτάσεων για την προώθηση της διαμόρφωσης ενός αποκεντρωμένου πλαισίου άσκησης κοινωνικής πολιτικής υγείας, και εργασίας από την αυτοδιοίκηση μέσω πιστοποιημένων δομών, με θεσμικά κατοχυρωμένη λειτουργία και διασφαλισμένους πόρους .

Τα μέλη της επιτροπής της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Στερεάς Ελλάδας προέρχονται από Δήμους της Στερεάς Ελλάδας και εισηγείται θέματα που αφορούν στην Υγεία, την Κοινωνική Μέριμνα, τα ΑΜεΑ, την Πρωτογενή Περίθαλψη, τον Εθελοντισμό, την Ανεργία και άλλα ζητήματα κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης. 

 

Πρόεδρος της επιτροπής είναι ο Δήμαρχος Μακρακώμης Ευθύμης Παπαευθυμίου ενώ η σύνθεση της επιτροπής είναι:
1. Ζαλακώστα Σοφία, Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Καρπενησίου
2. Παπαλάγιος Αριστείδης, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δελφών
3. Καράλη– Παπαδάκη Παρασκευή, Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Ορχομενού
4. Παπαδογούλας Παναγιώτης, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Καρπενησίου
5. Νταντούμη Ιωάννα, Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Λεβαδέων
6. Αναγνωστόπουλος Λουκάς, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δελφών

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle