Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
89

Η προοπτική ίδρυσης Πανεπιστημίου Στ Ελλάδας σε ημερίδα της ΠΕΔ

< 1 λεπτό
07.12.17 • 09:46
#Tags:

Οι προοπτική ίδρυσης Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας θα εξεταστεί σε ειδική ημερίδα που διοργανώνει η ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 10:30 π.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΤΕΕ Τμ. Ανατολικής Στερεάς, Πλατεία Ελευθερίας 3 (4ος όροφος), στη Λαμία, όπου θα έχετε την ευκαιρία να καταθέσετε τις θέσεις και τις απόψεις σας επί του θέματος.

Η ημερίδα πραγματοποιείται μετά από πρόταση του Πρόεδρου της Π.Ε.Δ. και την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ενώ ο πλήρης τίτλος του θέματος είναι: «Η μεταρρύθμιση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στη Στερεά Ελλάδα & η προοπτική ίδρυσης Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας».

Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση για τις σχεδιαζόμενες αλλαγές, τη δημιουργία κοινού σχεδίου δράσης για την προώθηση της διεκδίκησης ίδρυσης του Πανεπιστήμιου Στερεάς Ελλάδας και παράλληλα τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του ΤΕΙ.

ΠΕΔ Ημερίδα

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle