Asopichos Logo
23-04-2024
Asopichos Logo
87

Η Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, στη Λιβαδειά

< 2 λεπτά
02.05.18 • 11:49
#Tags:

Μαζική και δυναμική ήταν η Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση που πραγματοποίησε η Γραμματεία Λιβαδειάς του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ) στη Κεντρική Πλατεία της Λιβαδειάς.

Με κεντρικό θέμα την εναντίωση στις ιμπεριαλιστικές επιθέσεις στην περιοχή της Μεσογείου και το κάλεσμα του Λαού να καταδικάσει την παροχή πολεμικών διευκολύνσεων από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ, τιμήθηκε η παγκόσμια μέρα της Εργατικής Τάξης και των αγώνων της για  μια ζωή χωρίς εκμετάλλευση, χωρίς την απειλή πολέμων.

Πρωτομαγιά γυναικες

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ και με παλμό διακήρυξε την αταλάντευτη διάθεση να μη επιτρέψει τους σχεδιασμούς του κεφαλαίου να ταίσει με τη σάρκα των παιδιών του λαού, τα κανόνια του για να εξασφαλίσει την κερδοφορία του.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν οι σύλλογοι εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα, των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών σωματείων (ΣΕΑ) και των γυναικών (ΟΓΕ).

Μετά την απότιση φόρου τιμής στους νεκρούς της ταξικής πάλης με την τήρηση ενός λεπτού σιγής, οι συγκεντρωμένοι έκαναν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle