Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
105

Η πρώτη πίστωση για το κλειστό «ντροπή» του Ορχομενού

< 4 λεπτά
22.09.15 • 07:43
#Tags:

Η πρώτη πίστωση για το κλειστό «ντροπή» του Ορχομενού 

Ο Δήμος Ορχομενού εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για το κλειστό γήπεδο μπάσκετ, το φάντασμα ή την ντροπή όπως το έχουμε χαρακτηρίσει εδώ και 277 ημέρες με την ανάρτηση στη πρώτη σελίδα μας.

Κλειστό ΟρχομενούΕίναι, όπως άλλωστε έχουμε τονίσει μέσα από όλες τις προσπάθειες ανάδειξης, δημοσιοποίησης, επαφών κλπ κλπ, που έχουν γίνει, ένα θετικό βήμα.

Όπως γράφουμε στο μόνιμο σχόλιό μας «Μέχρι να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στη νεολαία μας, εμείς θα συνεχίσουμε. Θα μετράμε μέρες αδιαφορίας, μισαλλοδοξίας και αλαζονείας αυτού του τόπου.

Φάνηκε μια αχτίδα φωτός στο σκοτεινό και βρώμικο περιβάλλον του κλειστού, μετά από την επίσκεψη του ΓΓΑ Τζούλιο Συναδινού την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015 στο χώρο.

Ενα πρώτο βήμα προς την σωστή κατεύθυνση.

Δεν θα καταθέσουμε τα όπλα βέβαια. Ο αγώνας μας πιάνει τόπο.

Μέχρι να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στη νεολαία μας εμείς θα συνεχίσουμε.

Θα μετράμε μέρες αδιαφορίας, μισαλλοδοξίας, αλαζονείας και θα θυμίζουμε προς κάθε κατεύθυνση οτι αυτό το αίσχος δεν θα πρέπει να υπάρχει στον τόπο μας.

Συνεχίζουμε λοιπόν»…

 Το Δελτίο Τύπου του Δήμου 

Ολόκληρο το Δελτίο Τύπου του Γραφείου Τύπου του Δήμου.

«Ορχομενός, 18 Σεπτεμβρίου 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε συνέχεια της πολύμηνης προσπάθειας του Δήμου Ορχομενού να επανατοποθετήσει το κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ - βόλεϊ στον αθλητικό πυρήνα της πόλης, ανακοινώνεται ότι χρηματοδοτείται η ανακατασκευή του με το ποσό των 406.000 ευρώ από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, του Υπουργείου Παιδείας και Αθλητισμού.

Πρόκειται για την χρηματοδότησης της συνολικής πρότασης του Δήμου Ορχομενού για εργασίες που αφορούν το σύνολο της ανάπλασης του χώρου, μια πρόταση που έχει κατατεθεί από την άνοιξη στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. 

Αρχικά, ο Δήμος Ορχομενού θα απορροφήσει το 2015 το ποσό των 100.000 και το υπόλοιπο ποσό των 306.000 ευρώ το 2016. 

Ιουλιος Συναδινός

Ο ΓΓ Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός

«Είναι πολύ σημαντικό που μέσα σ` αυτές τις εποχές καταφέρνουμε να πετύχουμε την ανακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου – μπάσκετ στη πόλη του Ορχομενού, που για χρόνια παραμένει σε πολύ άσχημη κατάσταση. Με την ανάληψη τον καθηκόντων μας, το θέσαμε σε προτεραιότητα, δημιουργήσαμε από την αρχή μια νέα μελέτη και καταθέσαμε στις αρχές του χρόνου μια ολοκληρωμένη πρόταση, το αποτέλεσμα της οποίας είναι να λάβουμε ήδη έγκριση για το πρώτο μέρος της ανακατασκευής του. Η μελέτη που κατατέθηκε από τον Δήμο στη Γ.Γ.Α. έχει αξιολογηθεί και εγκριθεί με προϋπολογισμό 406.000 ευρώ. Το ποσό των 100.000 ευρώ εγκρίθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2015 για να αρχίσει το έργο άμεσα, και το υπόλοιπο θα ενταχθεί στο 2016 ώστε να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί.

Γι` αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό για τη συνεργασία μας» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Ορχομενού και Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκάς Υπερήφανος. Η ανακατασκευή του κλειστού αναμένεται να ξεκινήσει πολύ σύντομα, για να παραδοθεί εξίσου σύντομα και πάλι στη νεολαία της πόλης μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ»

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle