Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
89

Η Στερεά Ελλάδα στο Σύνταγμα

< 2 λεπτά
11.04.18 • 05:09
#Tags:

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής προβολής της στην εγχώρια αγορά, αλλά και την ανάδειξη των παραγωγών της και της τοπικής γαστρονομίας, διοργανώνει σε συνεργασία με το Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) και την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας το διήμερο «Φεστιβάλ Τουρισμού & Γαστρονομίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων εντός του Μετρό Συντάγματος στις 11 & 12 Μαΐου 2018, στην Αθήνα.

Το Φεστιβάλ αποτελεί μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας για τη διασύνδεση και την ανάπτυξη συνεργειών μεταξύ του Τουρισμού και του Αγροδιατροφικού της τομέα.  Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα προβληθεί το τουριστικό προϊόν της Στερεάς Ελλάδας, και παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα στους τοπικούς  παραγωγούς να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στο καταναλωτικό κοινό.

Η Περιφέρεια παρακαλεί τους παραγωγούς και τις επιχειρήσεις αγροδιατροφικού κλάδου που επιθυμούν να συμμετέχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο, και όχι αργότερα από την Δευτέρα 23 Απριλίου 2018, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (αποστολή στο e-mail: angelakopoulosn@kye.com.gr ή στο tsiachrip@kye.com.gr ή στο fax: 2221036005).

Επισημαίνεται ότι το κόστος συμμετοχής καλύπτεται εξολοκλήρου από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητα για την κάλυψη των θέσεων.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι 09.00 – 21.00. Οι εκθέτες κρασιού και οι εκθέτες που θα χρειαστούν ψυγείο, θα πρέπει να μεριμνήσουν οι ίδιοι για τον πρόσθετο εξοπλισμό που θα χρειαστούν.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Γραφείο Εντεταλμένου Συμβούλου Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας, Αρμόδια Στελέχη ΚΥΕ: Παρασκευή Τσιαχρή και Νίκος Αγγελακόπουλος, Τ. 2231030190.

Αίτηση Συμμετοχής_Φεστιβάλ Τουρισμού & Γαστρονομίας_Σύνταγμα

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle