Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
330

Θέρμανση στα σχολεία από καμένα λάδια

< 1 λεπτό
05.02.15 • 08:48
#Tags:

Θέρμανση στα σχολεία από καμένα λάδια

Μιά πρωτοποριακή πρωτοβουλία εγκαινιάζει ο Δήμος Λιβαδειάς στο πλαίσιο της προστασίας του περιβάλλοντος και της αξιοποίησης ανακυκλώσιμων υλικών.

Σε συνεργασία με το Εργαστηριακό Κέντρο Λιβαδειάς θα παρουσιάσουν την μονάδα βιοκαυσίμων από τηγανέλαια την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου.

Δημος ΛιβαδειαςΣτόχος του προγράμματος είναι η παραγωγή καύσιμης ύλης είναι η ευαισθητοποίηση σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος των μαθητών και των πολιτών για την εκμετάλλευση των τηγανελαίων και την επεξεργασία τους με σκοπό την παραγωγή καύσιμης ύλης για την ελαχιστοποίηση του κόστους θέρμανσης των σχολείων του Δήμου.

Η Μονάδα Παραγωγής Βιοκαυσίμων σχεδιάστηκε, μελετήθηκε και κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από ομάδα μαθητών και εκπαιδευτικών του τομέα Μηχανολογίας του Ε.Κ. Λιβαδειάς.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle