Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
95

Θα κατασκευαστούν 8 ισόπεδοι οδικοί κόμβοι στη Βοιωτία

< 1 λεπτό
05.04.17 • 15:55
#Tags:

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5/4 στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά, με τους Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων, Αγίου Βλασίου, Παρορίου, Κορώνειας, Ρωμαίικου, Σωληναρίου, Υψηλάντη, Πέτρας και Μαυροματίου.

Το θέμα της συνάντησης αφορούσε την ανακοίνωση δημιουργίας 8 κόμβων , στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Βοιωτίας ως το Δήμο Αλιάρτου καθώς και θέματα που αφορούν διαδικαστικές ενέργειες ως προς τις απαλλοτριώσεις

Η Αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Β. , Φανή Παπαθωμά τόνισε :

« Ξεκινάμε την κατασκευή 8 ισόπεδων κόμβων Αγίου Βλασίου , Παρορίου , Κορώνειας , Ρωμαίικου , Σωληναρίου, Υψηλάντη, Πέτρας , Μαυροματίου, καθώς και δύο στην επαρχία Θηβών, Μιχαϊλίδη και Καναβαρίου.Έργα τα οποία αποδίδονται στους πολίτες της Βοιωτίας και παρέχουν ασφάλεια στους διερχόμενους οδηγούς στο οδικό μας δίκτυο.

Είναι το αποτέλεσμα της διεκδίκησης του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας , Κώστα Μπακογιάννη και η εξασφάλιση άνω των 5 εκ. € για τη δημιουργία ισόπεδων κόμβων με όλα τα συνοδά τους έργα (φωτισμός –στηθαία , κ.λ.π.) Υλοποιούμε και προχωράμε, αλλάζουμε την Βοιωτία».

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle