Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
148

Θα ξεπλύνουμε τη ντροπή μας;

< 2 λεπτά
12.12.14 • 12:56
#Tags:

Θα ξεπλύνουμε τη ντροπή μας;
Πιάνει τόπο η δημοσίευση του www.asopichos.gr για τη ντροπή, για την εστία μόλυνσης και τη γροθιά στο πολιτισμό μας, το κλειστό γυμναστήριο του Ορχομενού.

ΚλειστόΣτη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος, Λουκάς Υπερήφανος ανέφερα ότι πήρε την υπόσχεση του υπουργού αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό για την αποκατάσταση των ζημιών στο κλειστό γυμναστήριο Ορχομενού, κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο. Μάλιστα ανέφερε ότι η πρώτη εκτίμηση ανέρχεται στο ποσό των 160.000€ ενώ εντός των προσεχών ημερών θα επισκεφτούν το κλειστό μηχανικοί για την εκτίμηση της κατάστασης στο κλειστό.
Να αναφέρουμε ότι η μελέτη στη συνέχεια θα προωθηθεί στο Υπουργείο Ανάπτυξης για την υλοποίηση του έργου.

Ο πρώην Δήμαρχος Κώστας Ξηρογιάννης στη συνέχεια τοποθετήθηκε για το κλειστό Γυμναστήριο του Ορχομενού για το οποίο είπε ότι θέλει να ευχαριστήσει τρεις ανθρώπους για τη βοήθεια που προσέφεραν στη κατεύθυνση της επίλυσης του προβλήματος. «Αυτοί είναι ο Βουλευτής Γιάννης Καράμπελας, ο συντοπίτης μας Μπάμπης Ζαννιάς και ο Διευθυντής της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Βασίλης Τούντας» είπε ο κ Ξηρογιάννης.

Θα είμαστε εδώ για να δούμε την υλοποίηση και να απευθύνουμε τα μπράβο σε όσους πρέπει και βέβαια θα είμαστε εκεί στα εγκαίνια για να αντικαταστήσουμε τη φωτογραφία και το δημοσίευμα «Ντροπή μας» με αυτή του καινούργιου σταδίου.
Μέχρι τότε θα μετράμε ημέρες για να μη ξεχνιόμαστε.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τ δημοσίευμα του asopichos.gr 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle