Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
89

Θα συνεχιστεί η «Βοήθεια στο σπίτι»

< 2 λεπτά
11.10.15 • 07:20
#Tags:

Θα συνεχιστεί η «Βοήθεια στο σπίτι»

Σε σύσκεψη στο Υπουργείο που συγκάλεσε ο Υπουργός Εσωτερικών Παν Κουρουμπλής κατέστησε σαφές ότι αναγνωρίζει και την χρησιμότητα και την κρισιμότητα του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» για την κοινωνία. Ο Υπουργός ζήτησε να συνεχιστεί η συνεργασία σε καλό πνεύμα με στόχο την στήριξη κι αναβάθμιση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του «Βοήθεια στο Σπίτι».

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε η ανάγκη συνέχισης του προγράμματος και η σχέση βοηθεια στο σπιτιεργασίας των εργαζομένων. Κοινός τόπος όλων υπήρξε η αναγνώριση της χρησιμότητας του προγράμματος και η ανάγκη συνέχισης του, ενώ έγινε γνωστό πως έχει δημιουργηθεί Ομάδα Διοίκησης Έργου (ΟΔΕ) με την συμμετοχή των συναρμόδιων φορέων και εργαζομένων. Η ΟΔΕ θα συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες, με στόχο τέλη Οκτωβρίου να έχει καταλήξει σε προτάσεις που θα συζητηθούν εκ νέου σε συνάντηση που θα οριστεί στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Στην συνάντηση συμμετείχαν η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αρμόδια για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θεανώ Φωτίου, ο Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γιάννης Μπαλάφας, ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών κ. Κώστας Πουλάκης, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΕΔΕ κ. Βαγγέλης Πάνου και εκπρόσωποι εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» από όλη την Ελλάδα.

Η κ. Φωτίου διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο προκειμένου αυτοί να διασφαλιστούν, υπογραμμίζοντας την τεράστια συμβολή του «Βοήθεια στο Σπίτι» στην ανακούφιση και την διευκόλυνση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle