Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
118

ΘΛΙΨΗ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ 52χρονος απόστρατος της αεροπορίας νεκρός σε τροχαίο

< 1 λεπτό
15.05.18 • 06:31
#Tags:

Καρτέρι θανάτου στις στροφές του Μπράλου για τον απόστρατο αξιωματικό της αεροπορίας.

Δεν άντεξε στα πολλαπλά τραύματά του ο 52χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο με μηχανή στις στροφές του Μπράλου κοντά στο Χάνι του Καρανάσιου.

Αργά το απόγευμα άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου και είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη 1 το μεσημέρι.

Ο 52χρονος οικογενειάρχης λίγο νωρίτερα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μηχανής του και σύρθηκε στο έδαφος πριν προσκρούσει σε παρακείμενο πεζούλι που υπάρχει στο σημείο. Ο 52χρονος επέστρεφε από δουλειά που είχε στη Λαμία στο σπίτι του στη Λιβαδειά και σε μια αριστερή στροφή – άγνωστο πως – έχασε τον έλεγχο της μηχανής του.

Ο άτυχος άνδρας πρόσφατα είχε συνταξιοδοτηθεί από την Πολεμική Αεροπορία, έχοντας τελευταία υπηρετήσει στη μονάδα στο Μόδι Φθιώτιδας.

Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, καθώς και φίλους και συναδέλφους που από την πρώτη στιγμή ενδιαφέρθηκαν για την κατάσταση της υγείας του.

Πηγή LamiaReport

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle