Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
92

Ικανοποίηση στην ΕΣΗΕΑ για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ

< 2 λεπτά
29.04.15 • 17:55
#Tags:

Ικανοποίηση στην ΕΣΗΕΑ για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ

Ιστορική καμπή στα ραδιοτηλεοπτικά χρονικά χαρακτηρίζει η ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή της, ενώ εκφράζει και την ικανοποίησή της για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ μετά την ψήφιση του σχετικού νόμου που ψήφισε η Βουλή.

Η ανακοίνωση
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ υποδέχεται πανηγυρικά και με αισθήματα ικανοποίησης την ψήφιση του ερτνόμου που επαναφέρει σε λειτουργία την ΕΡΤ.
Ο νόμος που έφερε η κυβέρνηση και ψήφισε με ευρύτατη πλειοψηφία η Βουλή, δικαιώνει έναν μοναδικό αγώνα διετούς διάρκειας των εργαζόμενων της ΕΡΤ σε όλη την Ελλάδα, έναν αγώνα στον οποίο από την πρώτη στιγμή συμμετείχε και η ΕΣΗΕΑ, στηρίζοντάς τον με όλες τις δυνάμεις της.

Η αναγέννηση της ΕΡΤ είναι μια μεγάλη νίκη της Δημοκρατίας ενάντια στο «μαύρο», που αποκαθιστά την εικόνα της χώρας στο διεθνή χώρο.
Η επαναλειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ταυτόχρονα, αποτελεί μια ιστορική καμπή στα ραδιοτηλεοπτικά χρονικά και είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλει σημαντικά στην κάλυψη των αναγκών της ελληνικής κοινωνίας για ανεξάρτητη και αντικειμενική ενημέρωση, για ποιοτική ψυχαγωγία, εκπαίδευση και πολιτισμό».

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle