Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
105

Ισπανίδα συνήγορος του πολίτη στο κέντρο προσφύγων Θερμοπυλών

< 2 λεπτά
09.12.16 • 08:15
#Tags:

Την Ισπανίδα συνήγορο του πολίτη Sodedad Becerril Bustamante καθώς και τον Έλληνα ομόλογο της Ανδρέα Ποττάκη υποδέχθηκε χθες ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης. Ο κ. Μπακογιάννης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Ευθύμιο Καραΐσκο, ξενάγησε την κ. Sodedad Becerril Bustamante και τον κ. Ποττάκη στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων στις Θερμοπύλες και συζήτησαν για τις εξελίξεις στο προσφυγικό, αλλά και τους τρόπους υποδοχής και φιλοξενίας των προσφύγων.

Η Ισπανίδα συνήγορος του πολίτη, μετά την ξενάγηση, έκανε λόγο για πρότυπες %ce%b9%cf%83%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%b4%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%82-%cf%83%ce%b5-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86%cf%85%ce%b3%ce%b5%cf%82-%ce%b1εγκαταστάσεις που παρέχουν στους πρόσφυγες αξιοπρεπείς συνθήκες διαμονής, ενώ τόνισε την ανάγκη κοινής αντιμετώπισης του προσφυγικού προβλήματος, από ολόκληρη την Ευρώπη.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης στο Κέντρο Φιλοξενίας των Θερμοπυλών, ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε: «Το πρόβλημα δεν είναι ελληνικό. Εμείς αποδεικνύουμε καθημερινά ότι μπορούμε να σηκώσουμε το βάρος που μας αναλογεί, αλλά θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, χρειάζεται κοινό ευρωπαϊκό μέτωπο, ενιαία στρατηγική, χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες. Στις Θερμοπύλες κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να δίνουμε λύσεις, αλλά και να διατηρούμε την ομαλότητα στην καθημερινή ζωή της περιοχής. Καλωσορίζω την Ισπανίδα Συνήγορο του Πολίτη κ. Sodedad Becerril Bustamante και την ευχαριστώ που συντάσσεται με την άποψή μας για την ενιαία ευρωπαϊκή στρατηγική απέναντι σε ένα τόσο μεγάλο πρόβλημα. Ευχαριστώ και τον κ. Ποττάκη που βρέθηκε σήμερα εδώ και μπορέσαμε να ανταλλάξουμε απόψεις για την καλύτερη διαχείριση της κατάστασης».

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle