Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
114

Ισόβια εκτός γηπέδων ο Πλατινί

< 2 λεπτά
24.11.15 • 19:55
#Tags:

Ισόβια εκτός γηπέδων ο Πλατινί

Η Επιτροπή Ηθικής της FIFA εισηγείται την επιβολή τιμωρίας ισόβιου αποκλεισμού του Μισέλ Πλατινί από το ποδόσφαιρο, για την «παράνομη», όπως θεωρείται, πληρωμή του!

Ο μέχρι πρότινος επικεφαλής της UEFA, αφού είναι τιμωρημένος με απαγόρευση ενασχόλησης με Πλατινιτο ποδόσφαιρο μέχρι τον Φεβρουάριο, όσο κι αν ισχυρίζεται ότι τα χρήματα που βρέθηκαν στον λογαριασμό του, έχοντας γίνει μεταφορά από τη FIFA για... καθ' όλα νόμιμη συνεργασία που είχε με τον Μπλάτερ, δεν πείθει.

Η Επιτροπή Ηθικής της FIFA που έχει ολοκληρώσει την έρευνά της και έχει αποστείλει όλα τα στοιχεία και το συμπεράσμά της στον επικεφαλής που θα πάρει και την τελική απόφαση για το μέλλον των Πλατινί και Μπλάτερ στο άθλημα, φέρεται να έχει εισηγηθεί την δια βίου απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για τον Γάλλο!

Ο δικηγόρος του Πλατινί, Τιμπό Ντ'Αλέ, χαρακτήρισε σκανδαλώδη αυτή την εισήγηση, όμως δεν έγινε γνωστό αν έχει ειπωθεί αντίστοιχη τιμωρία και για τον Μπλάτερ. Οι οριστικές εξελίξεις αναμένονται μέχρι τα Χριστούγεννα.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle