Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
67

Κάλεσμα διαμαρτυρίας από την ΕΛΜΕ Βοιωτίας

< 1 λεπτό
26.02.18 • 18:19
#Tags:

•    Στις 28 Φλεβάρη 2018 το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Βοιωτίας συνδιοργανώνει με τους Συλλόγους Π.Ε. Λιβαδειάς και Θήβας παράσταση διαμαρτυρίας στις Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Βοιωτίας στο Διοικητήριο (Λιβαδειά) και ώρα 13.30΄.

•    Στις 2 Μαρτίου 2018 το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ αποφάσισε τη διοργάνωση κεντρικής συγκέντρωσης στο Υπουργείο Παιδείας στην Αθήνα και ώρα 13.00΄.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ  ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

Για το λόγο αυτό  το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Βοιωτίας καλεί όλους τους συναδέλφους, μόνιμους και αναπληρωτές, σε συγκεντρώσεις ενημέρωσης και οργάνωσης των κινητοποιήσεων την Τρίτη 27 Φλεβάρη 2018 στη Θήβα στο 2ο Γυμνάσιο στις 5:00 μμ. και στη Λιβαδειά στο Εσπερινό ΕΠΑΛ στις 5:00 μμ.

Ο                                                                     Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ                         ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle