Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
187

Κάτω τρία ευρώ το στρέμμα οι ενισχύσεις

< 2 λεπτά
06.12.14 • 19:00
#Tags:

DSC_8015Συμπλήρωμα στο γεωργικό εισόδημα θα είναι από τώρα και στο εξής οι επιδοτήσεις χωρίς να το διαμορφώνουν όπως γινόταν παλιά με βάση τις επιταγές της νέας ΚΑΠ.
Περίπου τρία ευρώ λιγότερα το στρέµµα από τις τιµές βασικής ενίσχυσης των 25, 43 και 50,5 ευρώ το στρέµµα που ανακοινώθηκαν το καλοκαίρι, θα πρέπει να υπολογίζουν την αξία των δικαιωµάτων τους οι παλιοί δικαιούχοι.
Ακόμη χειρότερα θα είναι τα πράγματα για τους νέους στο σύστημα των ενισχύσεων κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώνεται επίσημα αλλά σύμφωνα με πληροφορίες η αναμένεται να ξεκινά στο 1/3 των παραπάνω τιµών.
Στη χώρα ας αυτό απαιτεί µια δύσκολη περίοδο προσαρµογής, αφού έως τώρα σε κάθε ευρώ επιδότησης που παίρνει ο Έλληνας αγρότης, η προστιθέµενη αξία που ουσιαστικά βάζει δεν ξεπερνά τα 0,5 ευρώ. Αντίστοιχα, οι Πορτογάλοι βάζουν 1,40 ευρώ, οι Ισπανοί 1,50 και οι Ιταλοί 1,70 ευρώ.
Αυτά µεταξύ άλλων τονίστηκαν στην ανοικτή ενηµερωτική εκδήλωση για τη νέα ΚΑΠ που οργάνωσε ο ΣΕΑΜ στη Θεσσαλονίκη µε τον γενικό διευθυντή της ΠΑΣΕΓΕΣ, Γιάννη Κολυβά, στους βασικούς οµιλητές.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle