Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
67

Κέντρο κυνηγετικού τουρισμού η Στερεά Ελλάδα

< 2 λεπτά
07.03.17 • 18:27
#Tags:

Με αντικείμενο την ενίσχυση του κυνηγετικού τουρισμού μέσω πρωτοβουλιών και δραστηριοτήτων πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη με τους εκπροσώπους των κυνηγετικών συλλόγων.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο κ.Μπακογιάννης ανακοίνωσε την συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση «ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ» που αφορά σε κυνηγούς από ολόκληρη την Ελλάδα και την Ευρώπη αλλά και για τις πρωτοβουλίες που λαμβάνονται για την ανάδειξη των δυνατοτήτων που προσφέρει η Στερεά Ελλάδα για το ψάρεμα, την ορειβασία, την πεζοπορία και τον αγροτουρισμό, στο πλαίσιο της πολιτικής της για την ενίσχυση της οικονομίας και του τουρισμού.

Στην ίδια συνάντηση συζητήθηκαν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι κυνηγετικοί σύλλογοι της Στερεάς Ελλάδας καθώς και οι τρόποι με τους οποίους η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μπορεί να συνδράμει στην επίλυσή τους.

Μετά την συνάντηση, ο κ.Μπακογιάννης δήλωσε: «Στη Στερεά Ελλάδα λειτουργούν 32 Κυνηγετικοί Σύλλογοι, στους οποίους είναι οργανωμένοι 17.000 κυνηγοί. Η Περιφέρειά μας διαθέτει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που μπορούν να την καταστήσουν το κέντρο του κυνηγετικού τουρισμού στη χώρα μας. Με την συμμετοχή μας στην έκθεση αλλά και με όλες τον σχεδιασμό που κάνουμε για την προβολή των δυνατοτήτων της Στερεάς Ελλάδας για το κυνήγι, το ψάρεμα και όλες τις δραστηριότητες στη φύση, μπορούμε να ενισχύσουμε τον τουρισμό μας και την οικονομία μας.»

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle