Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
231

Καθαρισμός ποταμιών στην Κωπαΐδα

< 1 λεπτό
22.01.20 • 20:22
#Tags:

Καθαρισμό των κύριων αρδευτικών – αποστραγγιστικών τάφρων του Κωπαΐδικού πεδίου ξεκίνησε η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και συγκεκριμένα έγιναν παρεμβάσεις στα εξής σημεία:

Επίσης ήδη καθορίζονται επί τόπου, από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής μας Ενότητας, παρεμβάσεις και σε άλλα κανάλια καθώς και σε άλλους τάφρους.
«Ένα μεγάλο αποστραγγιστικό έργο σε εξέλιξη μέσα στην Κωπαΐδα. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να διασφαλίσουμε πλημμυρικές συνέπειες οι οποίες δημιουργούνται από έντονα καιρικά φαινόμενα. Στεκόμαστε δίπλα στους καλλιεργητές μας, λαμβάνοντας υπόψη, πέραν των βασικών καθαρισμών και τις δικές τους απόψεις και ανάγκες. Συνεργαζόμαστε μαζί τους για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ένα αντιπλημμυρικό έργο της τάξεως του 1.500.000 ευρώ βρίσκεται σε εξέλιξη διασφαλίζοντας την ποιότητα των καλλιεργητών των αγροτών μας. Συνεχίζουμε δυνατά…», τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle