Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
161

Και νέα παράταση εργασιών για το κλειστό Ορχομενού

< 4 λεπτά
13.07.17 • 18:19
#Tags:

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Ορχομενού αποφασίστηκε η... άρση διακοπής εργασιών (λες και γινόταν σε κανονικούς ρυθμούς) και η χορήγηση παράτασης για την ολοκλήρωση των έργων του κλειστού Γυμναστηρίου.

Η νέα παράταση είναι 66 ημερών και ορίζεται μέχρι την 20ή Αυγούστου 2017.

Υπογραφη για τα κλειστόΑπλά να θυμίσουμε ότι στις 23 Δεκεμβρίου 2015 υπογράφτηκε το πρωτόκολλο έγκρισης κονδυλίου επισκευής 406.000€, σύμβαση με το υπουργείο Αθλητισμού ενώ στις 13 Ιουλίου 2016 η σύμβαση με τον ανάδοχο «ΕΠΑΚΡΟΝ Α.Ε.» για την κατασκευή του έργου «Επισκευή κλειστού Γυμναστηρίου», Λυκείου Ορχομενού Δήμου Ορχομενού συνολικής δαπάνης 178.265,39€ μετά από έκπτωση 58%!!!.

Κλειστό Ορχ1

Από τον Νοέμβρη του 2014 η ιστοσελίδα www.asopichos.gr ασχολήθηκε με το θέμα και το έχει αναγάγει ως ζήτημα πρώτης γραμμής για τον Ορχομενό. Κι αυτό γιατί:

Έστω και με καθυστερήσεις το κλειστό θα παραδοθεί. Το λέμε από την αρχή. Τα χρήματα είναι δεσμευμένα και μετά τις τρεις πιστοποιήσεις-πληρωμές ο εργολάβος πρέπει να επιταχύνει και να παραδώσει το έργο.

Κλειστό Ορχ2

Εγείρονται ερωτηματικά

Θα είναι αξιόπιστη η ποιότητα κατασκευής με την τόσο μεγάλη έκπτωση (58%);

Εδώ θα έχει τον πρώτο λόγο η επιτροπή που έχει συσταθεί από το Δήμο για την παρακολούθηση του έργου, τον ποιοτικό έλεγχο και την υπογραφή παραλαβής.

Για την ιστορία δημοσιεύουμε το απόσπασμα της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ορχομενού (2 Αυγούστου 2016)

"Συγκροτεί την επιτροπή παραλαβής και ελέγχου ποιότητας υλικών για το έργο « ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ» , η οποία θα αποτελείται από τα ακόλουθα μέλη :

1.Γρηγόρης Ηλιόπουλος πολ. μηχανικός Π.Ε. (ως μέλος)
Λεμονιά Σταματάκη αρχ. μηχανικός Π.Ε. (ως αναπληρώτρια)
2.Γιώργος Στάμου ηλεκ. μηχανικός (ως μέλος)
Δημήτρης Τζουβελέκης χημ. μηχανικός (ως αναπληρωτής)»

Το δεύτερο ερώτημα το οποίο θα παραμένει μέχρι να αποφασιστεί αλλάξει, είναι γιατί δεν προβλέφτηκε στην μελέτη από τις τεχνικές υπηρεσίες  η τοποθέτηση ΠΑΡΚΕ αλλά πλαστικού;

Άποψή μας έστω και τώρα ο Δήμος με διαδικασία εξπρές να τοποθετήσει παρκέ.

Κλειστό Ορχομενού

Το μετά

Πριν να είναι αργά, πρέπει ήδη να ασχοληθεί ο καθ ύλην αρμόδιος, Δήμος Ορχομενού, να συντάξει πρόγραμμα χρήσης, με αξιοκρατία από τους υφιστάμενους Συλλόγους.

Εννοείται πως προέχει η φύλαξη και συντήρηση του έργου.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ θα καταντήσει το κλειστό ξανά ερείπιο. ΙΔΩΜΕΝ.

Κλειστό Ορχ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle